Kär i min byrå | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Kär i min byrå


I “morse” drog vi till Simhallen för att möta upp en kompis och hennes son. Hur söt är hon inte i sin lilla baddräkt?
Stella somnade efter 2 sekunder i bilen på vägen hem och sov i två timmar vilket resulterade i att jag fick massa gjort framför datorn. När Stella vaknade monterade vi byrån och maj gad så bra det blev. Ska försöka hinna med och fota i morgon och lägga upp. Men jag är så sur på ellos just nu. Jag beställde ju lampan i en storlek mindre som Ni vet. Tror Ni inte att de har annullerat denna order också.
Klockan är nu 21:20 och  vi har verkligen köttat idag. Tänk vad lite sömntabletter kan göra. Efter byrån städade jag övervåningen, fixat mat, mätt luckorna i köket och mailat lackeringsfirmor för offert, flyttat om lite i inredningen mm. Men nu är jag mör mina damer och herrar. Ska slänga mig i soffan med lite glass framför en serie. Stella sitter och leker i sin säng där nere hör jag, men hoppas hon dunar in snart.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats