glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Kärleksförklaring till min städerska och ny trapp?

Känslan att komma hem till ett nystädat hem är så nice. Vi har ju haft städhjälp i flera år men inte varit 100% nöjda men det är ju så jobbigt att byta städföretag. Under senaste året har jag hört från flera håll att Städhäxan är riktigt bra. Så till slut bokade jag ett möte med Oksana som kom hem till oss och jag kände direkt att hon förstår exakt vad jag är ute efter. Ni som följer mig på instastory har ju redan förstått hur grym min Häxa är men jag vill också skriva om det då jag verkligen vill bidra med kunder till detta företag då de verkligen förtjänar det.

Jag hade två provstäd innan vi skrev på och jag var så jäkla nöjd. Vi har hunnit med ett par städningar till och jag har INGET att klaga på och jag är pedant ska ni veta. Att man har en enda och även samma städerska tycker jag är en fördel då kvalitén blir jämn. Vårt tidigare städbolag kunde skicka 2-3 stycken (samma personer) per gång och städningen blev väldigt ojämn.

Min häxa hon har till och med gjort rent avloppet i duschen upptäckte jag när jag duschade en dag samt undersidan på locket i pedalhinken. What de fuck liksom 🙂 Efter varje städ får jag ett mail där de frågar om det är något jag är missnöjd med och ber om att få feedback. Om ni inte är helt nöjda med ert nuvarande städbolag eller funderar på att börja med städ hemma så säger jag bara STÄDHÄXAN 🙂

Vi kör 4 timmar varannan vecka nu. Städet tar ca 3 timmat och 15 minuter sen lämnar jag en lista varje gång på saker jag vill ha gjorda som att göra rent kylen, bädda rent, stryka osv. Så bra.

Gällande trappen till loftet som Ni ser på bilden. Den kan man skjuta in och ut men den är inte så säker för små barn samt att äldre personer inte uppskattar den så vi vill hitta en bra lösning. Jag funderar på en svart spiraltrapp men den bygger för mycket i diameter så vi skulle behöva flytta in räcket en aning och bugga igen hålet i trappen för att flytta in en eventuell spiraltrapp. Ja vi får se, måste boka någon som kan komma och titta och komma med förslag. Kanske finns en lösning som vi inte tänker på?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Julia

  Är också sugen på att ha hemstäd. Får jag fråga hur mycket ni betalar för städhäxan för de timmar de hos er?

  1. glitzybloggen
   glitzybloggen

   Tror jag betalar 220 eller 200. Betalade 190 kr innan och det är värt de där extra pengarna då man får det exakt som man vill ha det.

stats