glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

kemisk peeling

Som ni vet var min hud en katastrof efter portugal eftersom jag hade sprayat vanlig solkräm i ansiktet. Det ihop med tjejveckan så hade jag in miljon finnar i ansiktet. Ringde till Frida på Divineskin och bokade in mig på en keemisk peeling som räddar upp huden varje gång.

Det finns 3 olika styrkor på kemisk peeling, jag brukar köra den starkaste just för den är effektiv på pigmentfläckar. Men denna gång körde vi den näst starkaste eftersom den är mer effektiv på acne. Det är en som vit mask man kladdar på. Den får verka i ett par minuter och sen tvättas den bort.

Inte nog med att den är effektiv på acne, huden får en underbar lyster

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats