Charlotte "glitzy" Josefsson

Kolla våra tänder

Tjena, Lillan här igen. Vad burrigt och kallt det börjar bli ute nu. Det tycker i alla fall min matte. Hon klagar så mycket när jag står vi balkongdörren och vill ut och kika lite på fåglarna. Hon måste låta dörren vara öppen för om hon stänger den kan hon lätt glömma bort oss så får vi sitta där ute hela dagen.

Men jag skulle ju skriva lite om våra tänder. Matte läste en artikel här om dagen med rubriken: Många djurägare undersöker inte djurens tänder.

Och vet ni att vi kissar kan ha ont utan att ni märker det? Bara för att vi äter som vanligt betyder inte det att vi mår bra i tänderna. Det är väldigt många djur som lider av oupptäckta tandproblem och smärta i det tysta.

Tydligen så erbjuder Valla Djurklinik här i Linköping gratis tandundersökning för att få bukt med detta. Så det är bara att ringa och boka in en tid. Det ska våran matte göra så hon vet till 100% att vi inte har ont. Det borde alla kattägare göra.

/Lillan

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annika

  Hej Charlotte! Artikeln du läste är troligen den från oss (Djursjukhuset i Jägarvallen) om den var i LKPG Magazine! Slå en signal till oss (212510)och boka en gratis tandundersökning hos mig eller Linda S!
  Mvh Annika

 2. C

  Använder du enbart Jan Marini nu? Vi verkar ha samma hud”problem” och nu är jag så trött på detta och vill nu testa något riktigt bra!
  J M verkar man dock inte till min stora besvikelse inte få tag på här i stan, vet dock att du testade ett annat märke du köpte på Hudakademin, tycker du det är lika bra? Kan man köpa det rakt av/beställa i hopen utan konsultation?

  Tacksam för lite råd!

  1. Charlotte

   du kan köpa mene&moy på hudakademins webshop….
   jan marini måste du köpa på plats..tycker dom är likvärdiga….jan marini kanske är snäppet värre….jag hade kvar en nattkräm från MM så det är först nu jag kommer köra Jan Marini fullt ut.

 3. Lisa

  ska till veterinären på fredag med mina tjejer, kollar då tänderna samtidigt som dom vaccineras 🙂 för mig är det helt självklart att dom har det bästa liv i världen!

 4. Erica

  har en fråga angående eskimå dunjackorna från dbrand kommer man kunna köpa jackan i år med? vet du när dom kommer isf?

stats