Charlotte "glitzy" Josefsson

Komma tillbaka

Jag har tränat både idag och igår. Innan det gick det några dagar. Jag försöker skapa en rutin kring träningen men det är inte så lätt när man har en liten som inte har några direkta rutiner. I morgon tänkte jag ta en paus och försöka göra lite ärenden istället.

På FB dyker det upp minnen ”2 år sedan”. En av dessa bilder dök upp och insåg att shit vad långt ifrån jag är min vanliga form. Inte så konstigt när man knappt har tränat på ett år. Några pass här och där. Som det ser ut nu blir det 2-3 pass i veckan på gymmet. Mycket fokus ligger på benen men försöker köra genom kroppen varje gång.

Jag är i stort sett nere på samma vikt som innan jag blev gravid med vi kan väl säga att vikten behöver omfördelas lite granna. Alltså förvandla fett till muskler och fylla ut lite hud.

Jag ska bli bättre att dela med mig av mina pass. Tänkte även försöka börja köra lite hemmapass mellan gympassen.

I går och idag körde jag mage för första gången. Laddade ju som sagt hem mamma mage appen men den var så tråkig så jag tappade intresset på en gång. Tror mina magmuskler har gått ihop så jag kommer kötta på med vanliga magövningar men däremot så måste jag köra lite övningar för att stärka de inre musklerna som inte syns. Viktigt att ha en stark bål.

Nä Ni, Stella sover sen 25 min så jag borde sova jag med. Nu har vi tydligen nya sovrutiner igen. MAJ GAD!!! Men dessa passar mig rätt ok, känner mig rätt så pigg på dagarna ändå. Vi somnar runt 00:00 och sen uppvak runt 4. Vakna och mat 40-55 min. Sover i 3 timmar igen. Vakna och mat i ca 25-40 min. Sova en timme och sen vakna ca 25-30 min. Sover 1-1,5 timme igen. Typ så här har det sett ut i några dagar nu med något undantag här och där.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats