Korkväggen | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Korkväggen

korkrulle

Ni kanske kommer ihåg mitt inlägg om korkväggen? Det blev en rulle väggkork från Nimas. De var snabba på mina frågor på mailen och vips så hade jag beställt en rulle som jag med glädje hämtade ut på posten. Nu har de olika utföranden och varianter så det finns något för alla smaker.

korkvagg

Vi använde mattejp och sättlim för att montera upp den på väggen. Det var lätt fixat men så klart lite mätande, skärande och pillande innan vi var redo att smälla upp 2 våder. När korken väl satt där på väggen såg det inte bra ut.

Åhhh nej, det där blev ju inte alls som vi hade tänkt oss. Men jag sa til Jocke att det kommer nog bli snyggt när vi får upp lite grejor på väggen. Mycket riktigt så blev det ju asbra när jag hade spikat och skruvat upp diverse saker. Nu är det bara en strömbrytare och en golvlist som ska på plats sen ska Ni få en ordentlig titt på korkväggen. Vore ju snyggt med en ram i glas så att korken får komma fram i strömbrytaren?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jojje

  COOLT! Blev ju nice. Såklart är det detaljerna som lyfter fram känslan. Var samma med min camovägg, undrade om visionen var misslyckad. Men sen jäklar när resten smälldes upp.
  Pensionärsrullen med papper.. haha.. mormor hade en sån på väggen när jag var liten.

  Din nya text-tavla är bra kontrast. Finns den i större size?
  En grovrostig ram runt strömbrytaren kanske..

  Jag har köpt några fläskiga bokstäver i MDF i olika size, kanske ska styla dom. Sen får jag se om de får en plats på hålplåten.. Eller till foton…
  Skulle bara ha kartongark, men kom ut med massor annat skoj. 🙂

Annons
stats