Läs om Camilla | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Läs om Camilla

Om ni är nyfikna på hur det är att tävla i Body Fitness så ska ni läsa om Camilla Öhman här och hennes blogg hittar ni här

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnea

  Pelle,

  Vad härligt engagerad du blev! :)Som sagt var smaken är delad och precis som att du uttrycker dig om hur många tjejer i Sverige ser ut måste andra också få ha en åsikt kan man tycka…

  Jag är varken fitness eller pomfritt-tjej…det finns ju mellanting som du kanske förstår, tex Glitzy som jag skrev tidigare. Och jag tror att majoriteten av killar tycker det är det som är snyggast på en tjej. Varför skulle annars ideal-tjejen i tidningar osv se ut som de gör och inte ustället vara fitness-tjejer?
  Givetvis finns det killar som föredrar fitness-tjejer, precis som att det finns killar som föredrar större tjejer osv osv. Tur det!!

  Sen är jag grymt imponerad över deras disciplin och det arbete de lagt ner på sina kroppar, men det är ju en helt annan femma!

 2. Pelle

  Kära Linnea, vad annat väntar du dig att din pojkvän ska säga till dig? Fitnessmänniskor är inte deffade hela året utan har mer fett på kroppen den största delen av året. Kan hålla med om att de deffade looken kominerat med för stora sillisar inte faller alla i smaken. Men kolla in Elin Sundell t ex! Hur otroligt vacker är inte hon året runt? Musklerna under huden gör att kurvorna hamnar på rätt ställen nämligen. Baken blir fastare, magen tightare, etc. Det är inte snyggare med valk på magen och hängig bak (=pomfritt/smalfet). Men smaken är som baken och du har rätt till din. Håller med Charlotte om att man inte behöver uttrycka sig som du gjorde. Jag tror inte du skulle vågat/velat uttrycka dig så om du stod framför Camilla.

 3. Linnea

  Det tror jag inte behöver vara avundsjuka alls. Det finns så många sjukt snygga kroppar att vara avundsjuk på om man vill, men fitness-kroppar när det gäller tjejer är då inte en av dem för mig.

  Min pojkvän är tidigare elitidrottare och han säger att han skulle föredra en som du kallar “pomfritt-kropp” före en fitness-kropp alla dar i veckan. Men såklart en snygg normaltränad kropp är det bästa (typ som glitzy eller slank tjej skulle jag säga 🙂

  Men! Såklart – smaken är som baken…

  1. Charlotte

   ja smaken är som baken…men kan man inte hålla de dumma kommentarerna för sig själv? eller lägga fram dom bättre om man nu måste kommentera……som du skriver, inte min smak….

 4. Pelle

  Okej, sådana överreaktioner brukar beror på gammal hederlig svensk avundsjuka.

  Tjejen på bilden har jobbat svinhårt för att förbättra den fysik hon föddes med. Det kräver så oerhört mycket slit och disciplin att hon förtjänar bättre än “ser ju för fan inte klokt ut”.

  Kolla här: “ser ju helt sjukt snyggt ut!! Tar 100 ggr av 100 en tjej med en vältränad kropp än den betydligt vanligare pomfritt-kroppen som flertalet lattetjejer har idag”.

  Mina 5 öre i saken.

  1. Charlotte

   jag håller med…..även om man tycker hon ser för jävlig ut så behöver man inte säga det….det är ofta man läser bloggar och man tänker ex vilka fula kläder, eller fult hår osv…men man skriver inte det…bättre att lägga fokus på de positiva kommentarerna…

 5. Sara

  Du kan väl inte mena allvar med att du tycker en sån kropp är snygg?!? Ser ju för fan inte klokt ut!

  1. Charlotte

   vart exakt skrev jag att det var snyggt??

   är ni många som bor i lägenheten i samma hus som mig? både sara, sabine, julia och hanna skriver till mig från din dator….

Annons
stats