Läsarfråga | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Läsarfråga

Har en liten träningsfråga till dig. Jag är en rätt smal tjej, dock ligger det mesta av allt fett jag har på kroppen på låren. Främst på insida och utsida, alltså ridbyxlår. Hur ska jag göra för att få smalare ben? Sluta styrketräna benen? Hjälper det? Vill helst bara ha slanka ben..

Många tjejer har detta problem. Jag själv har mest fett på benen tyvärr. Tänk om man kunde punktförbränna. Hur grymt vore inte det? Har man mycket fettmassa och sedan en massa muskelmassa under fettlagret så ser man tjockare ut. Men om du slutar träna benen kommer de bara bli mjuka och du kommer känna dig mer missnöjd. Det krävs mycket för att bygga muskler så jag tror inte heller att det kommer göra så stor skillnad. Det finns bara ett alternativ och det är att du kör en “diet” och tappar fettmassa. Det kommer släppa på benen så småningom.

Sen finns det mer drastiska åtgärder och det är fettsugning. har även hört talas om en ultraljudsmaskin som spränger upp fettcellerna. men inget jag är insatt i.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Bra svar!

    Sv: Joo jag försökte att flytta över gamla bloggen, men fick bara med 25 inlägg från RSS flödet.. så tänkte att jag lika gänra kan länka till den gamla och börja om från början! Får hoppas på att jag får med mig alla läsarna nu bara! Men kul att byta miljö :)!!

  2. Lisa

    Bra svar på frågan! Jag är också byggd på samma sätt så jag antar att jag också får köra en diet snart för att få bort fettet från ben och rumpa. Vill ju gärna att musklerna där under ska synas =).

Annons
stats