Like a star | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Like a star

IMG_2547

Det är illa när till och med Jocke frågar “ska inte du ta och fixa dina naglar snart” Haha. Har ju fan inte haft tid. Men snälla Johanna>> ställde upp och tog emot mig klockan 19 i går kväll. 1000 tack för det. En annan sak. Lina var sjuk sist jag skulle fylla på mina fransar så ja bestämde mig för att låta mina egna växa ut men fy fan säger jag. De är så korta nu så jag känner mig amputerad. Har haft fransar ett år så det känns hemskt utan dom plus att mina egna är kortare än normalt. Kanske bokar en ny tid i alla fall snart 🙂

Jag älskar Pinterest. Jag skulle nog kunna “pinna” ihjäl mig till döds 🙂 Hur som helst så har jag sökt lite på snygga naglar och en av bilderna jag pinnade var denna>> och det är ju där jag fick inspirationen till mina nya naglar.

Vi har lagt hard gel och stjärnorna ligger mellan något av lagren 🙂 Det finns stjärnor kvar för den som är sugen. Man kan ju ta en färg som bas om man hellre vill det. Men jag tyckte det var lite coolt med neutrala naglar.

Johanna sitter på Glitzy Solstudio i Tannefors.  Hon är grym på brasiliansk vaxning säger de som testat olika. Ingen är som Johanna har flera kunder sagt. Man kanske skulle våga sig på en? Men jag tycker det är så jobbigt att spara ut juuu.
Facebook>>
Hemsida>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats