Linder interiör | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Linder interiör

www.linderinterior.se – Låt oss skapa grymma arbetsplatser ihop!!

Men hello. Så här blev resultatet av XEAM:s kontor. Eller i alla fall loungen. Det enda de hade på sin önskelista var en Chesterfield soffa så det var den jag utgick ifrån när jag skapade kontoret. Jag ville inte köpa en ny soffa utan hitta en perfekt sliten vilket jag gjorde efter väldigt mycket sökande.
Väggarna var vita och tråkiga:

Ser Ni vad lite färg kan göra 🙂
Fina speglar från House Doctor.  Älskar att glaset finns i olika färger och storlekar.
Jag tröttnar aldrig på “Molecular”
Finaste stakarna från H&M Home Ett kapat kopparrör med läderband håller kläderna på plats. De fina korthåriga galgarna kommer från IKEA. Så prisvärda.
Till höger skymtar Ni de anställdas namn på en så kallad “letter board”
Ett traditionellt tråkigt konferensbord blev det inte. I deras kommande lokal ska en svetsare få göra underredet och nån finsnickare fixa en grym skixa i massiv ek. Det på bilden får flytta in i deras kommande samtalsrum. Handen från Hay agerar headtsethållare på varje skrivbord.
Ja det var lite bilder. Längtar ihjäl mig till det nya kontoret är klart. Jag har hittills går igenom alla detaljer och val med hyresvärden och byggledaren. Det kommer bli SÅ fint. Snyggaste kontoret i stan utan tvekan. Så bra när man får chansen att vara med från början och välja golv, kök, kakel, klinker, kranar, glasväggar osv.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats