Linköping - Jönköping - Huskvarna - Linköping | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Link̦ping РJ̦nk̦ping РHuskvarna РLink̦ping


I dag har jag varit i Jönköping och Huskvarna. Jönköping var en himla trevlig stad. Där skulle jag kunna bo faktiskt. Ã…t lunch på en trevlig libanesisk resturang som heter Liban Deli. Bor du i Jönköping och inte testat än så borde du skämmas. Önskar det fanns en likadan i Linköping. Jag kanske ska ta och öppna en?

På vägen hem stod snutjäkeln och hade radarkontroll. Men som tur såg dom i tid och stod på bromesen och åkte förbi i 110 som en laglig tjej. Jag måste betala in årskostnaden till försäkrningsbolaget så jag slipper bry mig om sånt där tjafs.
Nu blir det en liten utgång med jobbet. Ensam tjej som man är kommer jag få det tufft ikväll. Fast å andra sidan så tror jag att egentligen är en kille. Saken är den att jag har en tjejkropp. Jag är altså inte sen att vara grov i munnen tillbaka;)
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin S

  Jag visste inte ens att det fanns en sådan försäkring. Får jag lov att fråga vad det kostar per år ? Jag borde kanske skaffa en sådan… speciellt nu till våren när torr vägbana inbjuder till en speedrush =)

 2. Anonym

  Hur skulle en försäkring hjälpa om du tappar körkortet på grund av för hög hastighet? Förstår att de hjälper mot böter men pricken och körtkortet då?

 3. Leila

  Ã…hh jag är från Jönköping, men bor inte där för tillfället. Liban deli är ett av mina absoluta favvo-restauranger. De har bäst mat, bra mkt bättre än Meza. Går ju inte ens att jämföra! Men visst är Jkpg underbar. Dit ska jag definitivt tillbaka!!

 4. martina

  vad skoj att du gillade jkpg, jag kan bara hålla med =) sol fick du med! vad många vi är i från jkpg som läser din blogg. haha. ha en trevlig kväll

 5. Annica

  Kul att du gillar vår stad. Den har fått en stor uppryckning under senare år, både vad det gäller utseende och uteliv med många mysiga restauranger.Även shoppingutbudet är bra. En del gym finns det ju också att välja mellan… Jag hämtade själv mat från Liban Deli idag. Underbart gott och mätt blir man med.Annica

 6. malin

  jag använde protein med jordgubbssmak.. & blandade i både en mosad banan & blåbär. jag råkade av misstag vispa sönder blåbären, haha, fast jag tyckte bara det var bra, så dom fick lite färg. sen hade jag i lite fiberhavregryn också, & flytande honung som sötningsmedel.. det blev bra 🙂 fast nästa gång ska jag testa sätta i lite kanel också. haha, det blev en salig blandning, men man ska testa sig fram 🙂

 7. Johanna

  =) Jag bor ju i jönköping och ska tipsa dig om en till libanesisk restaurang som finns, den heter MEZA och ligger på borgmästargränden. Jätte gott!!!Kramar

Annons
stats