Linköping - Kalmar - Mönsterås - Linköping | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Link̦ping РKalmar РM̦nster̴s РLink̦ping


När jag ska någon stans i jobbet är min tomtom oumbärlig. Jag brukar tävla med den. Längst ner till höger står det 11:10. Det är tiden jag kommer nå mitt mål om jag håller mig till hastighetsskyltarna. När jag åkte i morse stod den på 11:40 och jag var framme kl 11 i Kalmar. Så jag vann med 40 min i dag 🙂

Solen har strålar hela dagen och det är härligt. Här är jag på väg hem till Linköping.

Vad jag hatar dom där kamerorna. Men man ser dom bra på dagen så det är bara att gasa emellan och sen bromsa. Värre på kvällen. Vägverket borde pynta dom så de syns på långt avstånd 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  ja, jag tvingar mig hellre att köra så fort som det är ist för att mesa på. man ska inte ligga på vägren för mkt heller. ifall att det kommer nån o går. det ska vara ett hemskt väder eller väglag innan jag saktar ner. men jag har inte samvete nog för att köra över heller. dels så tappar jag mitt kort om jag kör 5 över o åker dit, dels så skulle jag aldrig klara att köra bil igen om jag krockar/kör på ett djur/människa/kör av vägen och jag själv vet att om jag kört 90 ist för 120 så hade det slutat annorlunda. men det är ju bara jag (:

 2. glitzy

  angelica: det optimala är atta alal höll rätt hastighet, det är farligt att köra under också om man nu ska prata om livsfara i trafiken. men tyvärr kommer jag fortsätta köra fort där jag känner mig trygg med det

 3. glitzy

  therese: ja det är livsfarligt att köra snabbt på motorvägen när det är dubbelfiligt och allt. fattar inte vad jag håller på med. jag kunde ju ha dött idag

 4. Angelica

  therese: jag försvarar inte charlottes vilja att köra för fort, men jag hoppas att du hoppar på de som ligger o hattar mellan 20 under o hastighetsgränsen lika mkt som på henne. en dam (läs: tant) kunde inte bestämma sig för om hon skulle köra 70 eller 90 idag, o slickade mittlinjen. alla stressade fjällresenärer försökte köra om fem bilar i taget. vilket inte går så bra på en väg som inte är dubbelfilig. HON var en riktig trafikfara!!! var tredje sekund ska man kolla speglarna ungefär. och märker man inte en kö om 30 bilar bakom sig så ska man inte köra bil ens. hon fattade inte ens när jag, när det var min tur att trycka henne i baken,
  tutade för att hon skulle flytta sig åt sidan.

 5. Therese

  en vacker dag kör du ihjäl dig själv…och kanske tar med dig nån eller några fler på köpet!! vet du hur många liv som skulle kunna räddas om alla höll hastigheterna? jävla lekstuga!

 6. Angelica

  ja, det med (: funderade på det den här veckan. att jag körde om kanske 2 lastbilar på 11 mil (stöde-härnösand) o alla andra körde säkert om 25 bilar på samma sträcka. ändå hann jag ikapp mina kursare i rödljusen väl inne i härna o parkerade bredvid dem. de tjänade alltså 2 sekunder på att “försöka köra” 110 ist för 90 ;D

Annons
stats