Lite skönhetssnack | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Lite skönhetssnack


Jag har typ missbrukat torrschampoo sen Stella kom 🙂 Jag har ju mörkare hår och jag tycker det är svårt att hitta torrschampoo som inte lämnar ett dammigt intryck i hårbotten. Denna är min favo. Den tog slut igår och paniken uppstod. Hehe. Ska se till att beställa hem mer på en gång.
Mr smith är Ni bekanta med sedan innan men kort och gott är det en Hårvårdsserie från Australien som jag älskar. Inte testat på djur – godkänt av Peta.
På tal om hår måste jag boka in mig hos Mickis på Björk and Friends.
Jag har ju en hel armé med produkter från Cloud nine  men just nu vill jag lyfta denna plattång som är lite bredare. De flesta har ju den smala varianten oavsett märke. 
Ni ser skillnaden här. Jag som inte gillar små lockar utan hellre vill ha lite större och mer beachigt hår är denna bredd perfekt plus att det går snabbare att platta håret.

PANIK på krämfronten

Just nu där det lite panik. Jag har kört med K ceutic ett tag nu då min hy har varit/är reaktiv och lätt till utbrott och rodnad. Den är verkligen toppen. Men en kväll förra veckan så försvann den bara. Jag har till och med vänt upp och ner på soptunnan i badrummet. HELT BORTA!!!!! Till och med anklagat Jocke för att ha tagit den. Jag har andra bra krämer som Ni vet men just nu behöver min hud denna kräm.
Kort och gott är K ceutic lite magisk. Den bygger upp skadad hud, lugnar och motverkar röda partier och den återfuktar SÅ bra. Det är lite roligt, för jag ser att fler och fler skriver om denna kräm. Att man alltid ska vara först på pucken hehe 😉 Köp den här>>

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats