glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

lite skosnack

Jag vet inte vem jag försöker lura genom att shoppa skor med klack. Jag får sjukt ont i fötterna och jag fattar inte hur modeprinsessporna kan trippa omkring på skyhöga klackar. Jag smörjer fötterna med ipren men ändå gör det så ont så jag nästa dör.

Höstens stövlar och boots kommer vara utan klack för min del. Dessa med lågt skaft kommer från skopunkten.se och kostar endast 299 kr. Passar till allt, jeans, kjol, klänning osv.

Kan ni tänka er att jag har undanhållit en grej från er? Jag har nämligen haft dessa stövlar i min ägo ett par veckor nu. De kommer från dinsko.se Jag gillar att de är vida i skaften, skitsnyggt till klänning eller kjol för den delen. Men jag kommer inte ha dom över jeans.

Lite lack och färg i höst är absolut inte fel. Dessa kommer från Ellos och kostar endast 349 kr. Det är den högsta klacken jag kommer gå omkring i till hösten.

Jag gillar verkligen lårhögt. Dessa beställde jag från La Redoute för ett tag sen och jag har för mig att leveransen var i september.

Det skulle inte vara fel med ett par Minnetonkas. Men nu får det vara bra. När snön kommer och det blir kallt kommer jag använda mina Mukluks. Vill du beställa ett par själv kan du göra det här eller här.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. E

    Undrar hur dom gör! Kolla på elin kling som springer runt i 10cm klackar och shoppar i ny. Jag trodde det va jag som var vek men det finns tydligen fler, haha

  2. Elin

    jaa jag vet, jag kan inte lura ngn & inte mej själv:P jag köppte låga vagabond stövlar med högt skaft.

    d där från ellos såg jag igår på deras hemsida, skitsnygga & billiga ju!

stats