glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

lite tankar som snurrar just nu

TANKE NR 1

puh vilken tur…..jag trodde alla mina läsare hade dött eller gjort slut med mig. inte en enda JÄKLA kommentar på nästan 4 dagar (med undantag för 2 st den 26:e ;)). men nu, nu hände det. Strax efter 17 idag. Skönt att en lever i alla fall. ok att det har varit midsommar, men det är 1 dag inte 4 dagar. vad styr ni med?

*********************************

TANKE NR 2

kikade på lite kort och då kom jag och tänka på en sak. ibland blir man grymt snygg och ibland så ful så man blir rädd. hur kommer det sig? är man så där ful på riktigt? korten ovan är typiska fulkort 😉
*************************************************************************

jag har minne som en guldfisk. för nu kommer jag inte ihåg vad för tankar jag skulle dela med mig av.
skitsamma. nu ska jag sluta dra ut på det och ta mig ner till gymet och hoppas AC:n funkar dom den ska.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Jag vet! Så jävla konstigt. Kan man känna sig hetast i världen en dag så tar man en bild och sjunker genom asfalten och ner till helvetet för att man känner sig så jävla ful. Man kan ju knappast ha blivit ful på en millisekund? Näh, ibland tror jag inte på kameran. Man är bättre irl. Men speciellt innan lingonveckan – då är i alla fall jag som fulast; vätskeansamling (äter vätskedrivande nu o magen funkar mycket bättre), fet som margarin i hår och hud samt otroligt trögtänkt. Kramis

 2. Marta

  haha! du är rolig du! 😀 själv har jag varit borta och inte surfat å mkt, inte kommenterar iaf. är mer på banan nu. 🙂

  och alla de bilderna är fina på dig. men den mittersta gillar jag verkligen. 🙂

 3. My

  Anledningen till färre kommentarer kanske beror på att du uppdaterat dåligt, samt skrivit lite om det de flesta läser din blogg för, träning, kost? Mycket bilder lite text? Bara en tanke..

 4. Maddi

  Hahaha! jag vet ibland tänker man “oj ja var rätt snygg på den bilden” men 90% tänker man “ser jag verkligen sådär jävlig ut?” haha..

 5. LISA

  Tanke nr 2 har slagit även mig många gånger. Det är ju riktigt läskigt att man kan bli så ful på kort och då undrar man ju naturligtvis om det är så andra ser en -hemsk tanke! Och när man ibland blir bra på kort så tänker man att vilken tur att jag “råkade” bli bra…undrar hur det är i verkligheten..jag har iaf bestämt mig för att somliga gör sig bra på kort och andra inte (som jag själv)men hur man ser ut i in real har inte så jättemycket med det att göra hur snygg man blir på kort! *hoppas jag* =)

 6. Sussi

  Sorry, jag kommenterar aldrig men läser alltid! Man är ju alltid himla självkritisk men på något sätt tänker man som läsare efter att ha sett hundratals bilder på en bloggare: “Äh, man veet ju att hon egentligen är snyggare än så!” Och din dagsform är sjukt inspirerande, vad du än tycker själv. Tack för en fantastisk blogg!

stats