Livet på roadracing SM | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Livet på roadracing SM

idag

I går var jag på Sviestad och Roadraing SM hela dagen. Syrrans unge är här så han hängde med. Samma visa idag fast utan Alex som hängt med Jocke istället. Som Ni ser på första bilden var jag sjukt trött i morse (näsborrarna blir stora när man gäspar). Vet ni att jag sover så jävla dåligt när det är fullmåne. Jag vet aldrig om att det är innan utan jag brukar se att det varit fullmåne någon dag efter på typ fb eller liknande. Sover Ni också dåligt?

På lunchen skjutsade Otto och Gull de som ville. På bilden är det syrrans unge Ni ser. Mycket uppskattat bland de flesta. Ni vet väl att man kan köpa turer med Otto? Se här>> Tror det går att ordna redan nu på onsdag kväll för Er som vill. Maila mig bara charlotte@isilife.se

Jag har även delat ut pris under helgen och fintat en och en annan champagne-skur. Jag hittade Rossi på Sviestad idag och det var ju inte dåligt att få pussas med honom. På tal om rossi så är dagens motogp race är inspelat och ska ses inom kort 🙂

Tog en gubbvila mitt på dagen då jag var sjukt trött. Väl hemma var jag väl värd ett glas rosé?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats