Lök vid sängen, ikväll och rabatt på Hudvårdsrummet | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Lök vid sängen, ikväll och rabatt på Hudvårdsrummet


Vi blir sakta men säkert friskare men det går i snigelfart. Tidigare ikväll åkte vi till Maxi för att köpa Ottos välling. Kommer en beställning från mathem.se snart, att jag inte tänkte på att beställa vällingen där?
Mamma ville kolla i butiker och jag var alldeles för seg för att shoppa så vi lekte vid omklädningsrummen 🙂
Lite dåliga bilder men jag har på mig jeans och topp från H&M, Jacka från Lindex och skor Cheap monday.
Flera tipsade mig om att ställa lök vid sängen för att motverka hostan. Jag vet att jag har läst detta förut men inte riktigt trott på det men nu var det så många som tipsade om detta i blogg och FB så jag hackade lök grovt och hällde på kokande vatten. Det ska inte täcka löken. Jag ställde en skål på golvet vid sängen och en på nattduksbordet. Vi har kört detta i två nätter och det fungerar faktiskt. Det luktar skit men lätt värt det. Jag är själv förkyld och tycker även att det rensar upp i näsan. Stella börjar hosta lite först inpå småtimmarna. Man känner inte av ångorna lika mycket då och effekten kanske avtar?

Blöja på skallen är det nya. Det är flera som har mailat och frågat efter rabattkod hos Hudvårdsrummet så jag vill passa på att tipsa om att de kör 20% rabatt på alla produkter med start nu. Tror det slutar i morgon natt. Så skynda om Ni ska ha något. Teoxane brukar ju gå hem 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats