glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

lördag


*byxor stylein – glitzy.se*linne h&M, kort boxformad tee över linnet cheap monday* jeansjacka redlabel*skoletter Vagabond*

jag har nog aldrig fått så många komplimanger för mina byxor. Både killar och tjejer stannade mig på vägen hem och berömde mig. Jag är verkligen supernöjd. Synd att jag inte fick till en bättre bild på dom under kvällen "in action"

nu ska jag sova som f*n

sov sött

UPDATE: att byxor kan uppröra så mycket tycker jag är lite kul. eftersom bilden var dålig så tog jag en ny. hoppas den inte retar gallfeber på allt för många nu bara…

nu när jag är så generös med bilder kan jag ju lika gärna ge er en närbild på överdelen också

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sussa

  Inget fel på kroppen din, den är alltid grym! Men jäklar vilka fula tights =).Tycker de är fula på Stylein bilden också så inget personligt. Skulle iof vilja se dem live, måste ju vara fina om du får så mycket komplimanger! kram

 2. glitzy

  linnea: jag förstår att ni tycker kläder är fula. men när ni säger att de inte passar min kropp undrar jag lite eftersom jag har en fast rumpa som sitter där den ska och har smala ben? hade jag varit kraftig eller haft några kg extra hade jag inte tagit på mig en sån byxa. men självklart får ni ha era åsikter men jag ifrågasätter faktiskt just den här för jag anser att ni har fel

 3. Linnéa

  Jag håller med Margita. Tänk lite mer på vad som passar din kropp, för det där såg verkligen inte bra ut, en modell skulle kanske ha passat i de men jag måste tyvärr säga att det ser förjävligt ut…förlåt. Men du är en jätte bra bloggare iallafall och söt är du också, men du borde tänka på vad jag sa! Pussar.

 4. jag

  Ja en bättre bild vore på sin plats….för jag ser inte det snygga någonstans. Vad är det för material, hade du inget över rumpan? (känns ju lite fjortis)

 5. Margita

  Mhm, du är i mina ögon det bästa exemplet för en tjej som är "trendberoende" men som har till 100% tappat denna känslan att bedömma vilka trender som gar ihop med din egen stil och/eller passar din kropp!

  Det är min asikt och jag vill inte förolämpa dig eller nagot liknande men 90% av alla ganger da jag kikat in din blogg tänkte jag bara 'ohhh nejjjj!' och blev sa förundrat över skillnaden mellan vilken fine sense du har för att välja trendkläder till glitzy-shop men hur lite du lyckas att klä dig själv enligt dina förutsättningar. Självklart far du klä dig som du vill men mitt intryck är att din klädstil saknar allt credibility och att det är synd och se att en san fin tjej jagar efter trender som en galning utan att tänka efter en sekund om det verkligen passar henne själv.

  Min asikt!

  Ha en bra söndag!

 6. Stina

  tänker på jazzbyxorna som var poppis vid 97 eller när de va.. är det jazzbyxmaterial? Kan inte riktigt bestämma mig om de är gräsligt fula eller coola haha.

stats