glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

MÅNDAGSSTATUS

Hola, tillbaka från ett uppehåll. Har varit lite trött i ögonen efter operationen så att blogga har inte varit prio. I helgen har vi firat Jockes brorsa, varit på djungelgympa, sålt vår Stokke xplory (nu är det bara Trailz kvar att sälja), packat upp en ny vagn, lekt utomhus och röjt lite mm.

I morse innan vi drog. Nu är tejpen i pannan borta 🙂

I morse försov vi oss då varken jag eller Stella hörde klockan. Hatar att ställa om till sommartid. Ramlade in 30 min för sent i skolan men hann lagom till det vi skulle redovisa ändå 🙂 När jag nästan var framme vid skolan stod jag vid ett rödljus med bilen. En cyklist korsar vägen och RÅÅÅÅ-glor på grillen på bilen. När han väl har tagit sig över vägen stannar han och fotar fronten? Så konstigt?

Efter skolan hämtade jag Stella och vi åkte för att kolla lite kläder och direkt vidare till Dr Avni för att plocka stygnen. Äntligen. Så skönt! Såg toppen ut. Så lite svullnad så han undrade om jag stått och sovit i en veckas tid. Jag låg lite högt de två första nätterna sen har jag sovit rätt så platt.

Perfekt att ha på föras i vår och sommar när de är ute i solen

Efter det köpte vi gummistövlar och keps till Stella och en fika på det innan vi drog hem. Utanför dörren stod ett paket från Zara. Tyvärr så behöll jag bara ett plagg av 6. Nu sitter vi i soffan jag och min lilla tjej. Hon tittar på film och jag bloggar. Skönt att slappa lite efter en fullspäckad dag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats