Massage med tvist | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Massage med tvist

Men bästaste Rebecka har flyttat till Malmö (Ni borde testa henne där nere i landet. Ni hittar henne här>>) så jag har letat reda på en ny massör som är riktigt bra. Jag är SJUKT kräsen när det kommer till massörer och få når upp till mina krav.

Maskinen till vänster och munstycke & platta höger.

Anna heter min nya massör och jag har gått till henne ett par gånger och hon har precis fått in en ny maskin som jag fick känna på idag. HELT FANTASTISK! Det är bara hon som har den och ett ställe till i Linköping.

Man lägger sig på en platta och sedan för hon munstycket över musklerna. Det blir varmt och skönt och muskeln blir SJUKT mjuk på en liten stund. Det gör att massören direkt kommer ner genom alla “lager” och kan punktmarkera problemområdena.

Jag fick känna på en muskel som hon kört på och det var helt sinnesjukt. Det var som att ta i gele eller något. Så mjukt och avslappnat.

Man måste testa det själv för att förstå hur skönt och bra det är. Sen kan jag inte påstå att det är skönt när Anna masserar med händerna. Men det ska det heller inte vara:) Har man knutar så måste det kännas om man ska bli väck dom.

De här apparaterna används till så mycket annat än massage men det går jag in på nästa gång.

Läs mer om apparaten här>> och TESTA Anna och hennes maskin säger jag bara:) Ni hittar Anna här>>

Se mer vad den gör.

Jag kommer testa på den här varje gång och Ni kommer få mer info nästa gång.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats