Massvis med bra rabattkoder | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Massvis med bra rabattkoder

I samarbete med Rabble.se

Just nu erbjuder Rabble en exklusiv rabattkod hos Mathem Med rabattkoden får nya kunder 400 kr rabatt på den första familjematkassen som de beställer hos Mathem.se Istället för 829 kr så kostar familjematkassen med Rabbles rabattkod 429 kr. Nu finns kampanjen uppe på rabble.se Rabattkoden är exklusiv vilket betyder att man bara kan hämta den hos Rabble.

Som Ni vet sedan innan använder vi mathem flitigt. Det är så smidigt då man slipper tiden till och från matbutiken. Tiden i butiken och jag slipper dessutom dra med Stella vilket är skönt. I och för sig så tycker hon det är roligt att åka i kundvagnen men alla kassar plus en bebis är inte alltid skitkul! Skönt att slippa ibland. Dagen efter eller vilken dan man nu väljer plingar det på dörren och vips så har man kylen fylld igen. Love it!! Saker som underlättar livet är rätt så göttigt.

Veckan som kommer satsar vi på olika wraps. Jag tänker koka en större portion quinoa som räcker i flera dagar, köra in en stor REKO kyckling i ugnen som jag sen kan plocka av (Även Stella ska få av den i sitt storkok). Köpte färdig plocksallad, bladspenat och rivna rotfrukter. Löken får jag hacka upp själv J Kommer även fylla med keso och hälla i lite sötsur sås. Tiden är knapp just nu och då får det bli snabbmat med fokus på hälsa. En lax kommer även åka in i ugnen som kommer ersätta kyckligen och ev. lite andra tillbehör.

Besök gärna Rabble för att hitta fler rabattkoder. De samlar nämligen massor av rabattkoder och kampanjer på sin webbsida samt i deras app. Med Rabbles tjänst kan man shoppa billigare, allt från kläder och mat till resor och barnartiklar.

Såg att de hade 30% på ellos nu och det är ju perfekt för där handlar jag gärna när det kommer till inredning. Och för Er som inte har registrerat Er på HBO ännu. Passa på att testa en månad gratis. Finns massvis med härliga serier. Börja med Billions och sen Power. Självklart måste Ni se Game Of Thrones men det behöver man väl inte ens nämna? J

Jag såg också att de har 30% på fotoböcker hos Önskefoto vilket jag ska utnyttja på en gång. Jag gjorde en bok till Stella som innehåller bilder på henne när hon var 0-3 månader. Tanken är att hon ska få en bok innehållande bilder mellan 3-6, 6-9 och 9-12 också. Sen får vi se vilket tidsintervall det blir i framtiden.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats