glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Mat och designerväskor

I går efter frukost tog vi oss ut på stan. Efter en stund fick vi sällskap av de här gullisarna och barnen gick lös i Disney butiken. Efter lek och shopping gick vi och åt supergod sushi och andra smårätter på Sticks and sushi.


Mums. En liten del av allt vi beställde in. Det var så gott.

Efter maten gick vi för att spana in väskor från Balenciaga och YSL. Tyvärr hade de inte den väskan jag vill ha så jag får beställa den online istället. Trist, för det är roligare att köpa dyra saker i en fysisk butik.

Efter stan sov jag och Stella en stund på hotellet. Eller hon sov i 2,5 timme men eftersom det blivit sena kvällar här så har det blivit si och så med rutinerna. Vi har kommit hem runt 23 på kvällarna. I går åt vi på Brunello, vet inte hur många rätter vi fick in men kanske 12? Gött var det kan jag lova.

Idag innan vi skulle ta tåget hem tänkte familjen gå på stan och käka lunch men vårt tåg hade gått sönder så vi fick ta det tåget som det fanns plats på så vi blev snuvade på vår sista dag i Köpenhamn. Jag hade tänkt gå och köpa en Gucci bälte så jag är lite ledsen att det inte blev så men det finns ju kvar 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats