glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Mattor till barnrum

I samarbete med Kilandsmattor.se

Som jag har letat efter en ny matta till Stellas rum. De som vi hade innan var verkligen fina men det kändes inte 100% rätt. Jag har surfat och surfat. Jag ville inte ha en typisk barnmatta om Ni förstår vad jag menar. Självklart hade jag ett par färger i huvudet, form och storlek.

Stella har fått en rund fin matta som passar perfekt men även en ljus och mild rosa som är rektangulär och som täcker en stor del av golvet vilket också är fint. Ni får se tids nog.
Jag hade lagt letandet på hyllan ett tag men då dyker detta samarbete med Kilands mattor upp väldigt passande. Varför hade jag inte tänkt på dom innan? De har massvis med mattor i alla tänkbara storlekar, former, färger, material och prisklasser. Väldigt många mattor till bra priser.

Ett stort plus är deras sökfilter som de har på hemsidan. Jag älskar när man kan specificera så mycket som möjligt. Om en hemsida har ett stort utbud men ett dåligt sökfilter då struntar jag i det och går vidare till en annan butik. Vem har tid att sitta och bläddra sida efter sida? Inte jag i alla fall.
Det jobbiga var att jag hittade en och en annan matta till vardagsrummet när jag jagade matta till Stella. Alltså jobbigt som att det kliade i klicka-hem-fingret. Mattan vi har står hoprullad för att Stella ska kunna köra fritt med sin gåstol så att köpa en ny matta till vardagsrummet just nu får vänta lite. Jag tycker man ska ha en stor matta som rymmer flera möbler. Att bara ha en matta under vardagsrumsbordet känns nästan lite omodernt. Men smaken är ju så klart som baken.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats