men jävla skit ALLTSÅ | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

men jävla skit ALLTSÅ

Jag pallar inte att vara sjuk. Är tillbaka i Linköping i alla fall efter att ha spenderat onsd-fred i sthlm. Jag är alldeles för rastlös för att bara ligga här. Jag har sett igenom hela säsong 3 av 90210. Snart kommer älskling hem och då ska vi grilla lite. Och visst är jag värd lite Rosé? Kanske dämpar febern lite?

Fick leverans på utemöbler av bästa Evalesco idag. Var så klart tvungen att packa upp dom på en gång. I morgon ska det byggas skärmväggar mellan grannarna och oss. Och sen är det bara rabatten kvar, lite lull lull, parasoll och ett matbord och stolar. Det börjar ta sig med andra ord.

Nästa vecka ser jag fram emot mycket. Måndagen börjar med eventet ovan, på tisdagen- onsd ska jag och syrran hit. Ska dit för Spotlifes räkning och fortsätta med vår spaguide (även möte med marknadschefen ang. mässan). Innan jag drar hem till Linköping på onsdagen så ska jag på ett möte på salong betong. Vill ha med dom på mässan.

På torsdagen ska jag till Nelly och gå igenom alla prover en andra gång och bestämma vilka som ska i produktion osv. Ska bli jättekul att se kläderna. Har bara fått se dom på bild innan.

Men på fredag, då jäklar. FAN VAD JAG LÄNGTAR. Jag älskar ju bilar och jag har blivit bjuden till Mantorp (motorbana) för att kolla på exklusiva bilar, köra dom och åka med på banan. Autolife är ett forum för ägare av Ferrari, Maserati, Lamborghini, Porsche osv. Ca 150 av medlemmarna kommer till Mantorp. Hörde något om att det kostar 50 000 kr att delta denna dag? Ska bli skitkul. Det ryktas om att en Koenigsegg kommer finnas på plats och om det gör det så kommer jag be på mina bara knän för att få åka med. Om jag mot all förmodan skulle få köra en vet jag inte om jag skulle tacka ja, bilen kostar ju för fasen 5,2 mille.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sandra

    Min man åker på massa olika race banor landet och världen runt.
    Ev kommer vi till mantorp då kanske vi ses !!

    Var på ett event förra året och hade då äran att iallafall stååå bredvid en koeningseg. Ville åka med men vågade inte fråga !!

    I slutet på sommaren ska vi komma med våra bilar och vara med på min stora dag då vi ska få vara med och uppfylla barns dröm om att få åka sportbilar . . . det känns bra.

Annons
stats