Men jävlar vad hett | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Men jävlar vad hett

Även om jag gillar att sminka mig och försöka se fin ut så är jag väldigt sparsam med smink och bloggar väldigt sällan om det. Det är inget stort intresse. I går surfade jag in på den här bloggen och möttes av den här bilden. Kanske den snyggaste maken jag någonsin sett. Nu ska jag ge mig ut på jakt och försöka hitta en guldig skugga. Det här ska få bli min make up till fest.

Tjejen som bloggade om det har även gjort en så-gör-du-lista:

1. Lägg en ögonskugge-primer på ögonlocken, så att din skugga sitter bättre och håller längre.

2. Applicera en svart eller mörkblå kajalpenna längs nedre fransraden ut mot yttre ögonvrån, så att du får en liten “vinge”. Dra sedan ett streck i globlinjen med kajalpennan från inre till yttre ögonvrån, så att du får en liten “vinge” även där. Nu har du satt formen för själva sotningen.

3. Applicera en svart eller mörkblå skugga på ögonlocket, hela vägen upp mot kajalpennan. Lämna gärna mitten av ögonlocket fritt från färg så länge. Skugga även under nedre fransraden, ut mot yttre ögonvrån. Sudda och mjuka upp skuggan mot kajalpennan, så att det inte blir alltför skarpa linjer. Ögonskuggan ska dock inte dra över själva kajallinjen.

4. Applicera en guldig skugga mitt på ögonlocket, som tidigare varit fritt från färg. Sudda försiktigt in den i den mörkare skuggan, men försök hålla formen någorlunda. Dutta också lite av den guldiga ögonskugan i inre ögonvrån.

5.Böj fransarna och applicera en svart mascara på ögonfransarna. Färdigt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej snygging! Klänningen är från Nelly och byxorna är från Monki, men jag provade byxorna igår
    och de var tyvärr en besvikelse 🙁
    Kram

Annons
stats