Mera förbränning | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Mera förbränning

IMG_6837

Här har ni mig tidigare idag:)

Ska vi ta och summera träningen sen i torsdags? Innan jag åkte till STHLM körede jag ett spinning express pass på 30 min. Ville hinna med och träna så jag fick åka upp lite senare på kvällen. Fredagen hann jag inte med någon träning, hjälpte syrran att packa ner delar av huset och så kikade vi på möbler osv. Sen däckade vi av utmattning och sen mamma kom upp till STHLM och vi gick ut och käkade på Mellow bar.

På lördagen tog jag en joggintur med syrrans vovve. Det blev jogging på 3.3 km, stopp för bajs och kiss och även lite gång här och där. Men gött att få röra på sig. Sen var det nerpackning igen och jag åkte hem till Linköping senare på eftermiddagen.

Idag skulle jag ha kört spinning i 55 min, men efter att varit ute större delen av dagen och fixat och hängt med grannen ville jag bara inte sätta mig i en spinningsal. Drog på ut på intervaller istället som vi kommer till sen. När jag kom tillbaka tänkte jag köra styrka i hemmagymet, men grannen bjöd på vin i solen och det gäller ju att ta vara på tillfället;)intervall

Jag använde min Nike sportwatch som har gps på min lilla intervalltur. Till den har jag ett pulsband från Polar som funkar ihop med klockan. Klockan har en funktion för intervaller. Man ställer in hur intervallerna ska se ut och klocka plingar till när man ska springa och när man ska vila. Jag hade råkat ställa fel så jag fick springa 30 sek och vila 10 sek. Inte så optimalt:)Skärmavbild 2013-04-21 kl. 20.13.31

Jag pallar inte att kötta på 30/10. Dippen som Ni ser ser i mitten, det är en liten vilopaus 🙂 Hoppade över en intervall. På slutet blev det nästan 20 sek vila och 20 sek intervall.

Jag är kräsen när det kommer till instruktörer och kör helst bara för Jenny. Men jag behöver mycket förbränning då jag har lagt på mig lite under mina sjukveckor. Jag fortsatte att äta på samma sätt som när jag tränar. Ingen bra kombo:) Så i morgon ska jag ge mig på ett pass för en annan instruktör men bara 30 min, tror inte jag står ut mer än så;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
   1. Jojje

    Jo men visst.

    Men den där tiger-jackan vettifan alltså 😉
    Där var du en aning utanför planen. RETAS

    WORK HARDER!

Annons
stats