glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Mera Otto till de små ;)


Roligt att så många har mailat om rabattkupongerna. Jag har ett gäng kvar om Ni är sugna. Maila bara Er adress till charlotte@shapemeup.se Ni behöver inte bo i Linköping.
Det verkar även som om att vällingen tagits emot väl på Ica maxi i Linköping vilket glädjer mig. Jag brukar höra av mig några dagar innan jag ska och handla för att vara säker på att få med mig så många förpackningar som jag vill. De sista gångerna jag varit där har det varit få kvar och jag vill gärna handla 12 åt gången så att jag har. Det är bara att maila eller ringa maxi och säga att på fredag kommer jag och handlar och vill då ha 12 st Ottos välling från 6 eller 12 månader. Ett tips så att Ni inte blir utan välling 🙂
Stella är ju en tungviktare och jag var rätt så nervös att hela förpackningen skulle kollapsa 🙂
Jag gjorde glass på Ottos välling igår och oj vad det var gott tyckte Stella. Perfekt mellis. Ska dela receptet med Er.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats