Charlotte "glitzy" Josefsson

Min dag

Asså jag har ju ett sånt intressant liv så jag bara måste dela med mig. Superglad över att få jobba idag så har köttat på som en idiot. Fick en oscar av Julia i snabbhet. Svarade inte på hennes text på hela dagen. Sooo sorry miss Jullan pullan 😉

På eftermiddagen hoppade jag in i bilen och snapchattade lite på vägen in till…..img_0685.jpg

Tattooff för att lasra igen. Det släpper mer och mer. Så skönt att den snart är ett minne blott. Film finns på snapchat – Glitzan. Sen råkade jag hoppa in på bästa 7th avenue. Skulle köpa något till Jocke men kom ut med en klänning till mig själv? Wtf? Sen åkte jag till ena soloteket och fixade lite.

img_0709.jpg

Sen tänkte jag åka hem och jobba men pallade inte att se min bil se så misshandlad ut så jag hoppade in på biltvätten. Ur kliver jag i höga klackar och en outfit som inte lämpar sig för biltvätt. Gubbarna tappade typ hakan. Slängde av mig jackan och rotade fram ett par gympaskor i bilen. Har så jäkla många så de ligger lite överallt och skräpar. Varför är det aldrig tjejer i tvätthallen??? Fattar ingenting?

Sen drog jag på If I were sorry på repeat i bilen och pumpade upp volymen. Sladdade in på tippen och musiken bara dånar ut över hela anläggningen. Drar vidare och handlar och reflekterade över att jag vet inte vad något kostar i affären. När jag lyssnade på podden ”Handen på hjärtat” sist sa Danne att han tar det han vill ha och kollar aldrig priset. Kom på att jag är likadan. Ingen aning om vad ett kilo äpplen kostar eller typ en liter mjölk osv. Nu köper vi bara mandelmjölk men ändå. Vet inte vad den kostar heller 🙂 Är Ni likadana?

Hoppade sen in på posten och hämtade paket. Lite träningskläder och ännu en klänning? käkade lite och surfade på resor. Lutar nog fan åt Dubai i april? Måste ju kolla om jag får ledigt kom jag just på. Är ju anställd från 1 april. Skulle ha jobbat eftersom min lilla tur som skulle ta runt en timme hamande på 2.5 h. Men fastnade bland alla hotell. Hittade det perfekta och så har det inte pool men kanske Dubais fetaste gym? Balle också. Det ska ha pool och gym och allt annat lulllull man vill ha plus 5 stärnor. Har ett par alternativ som inte kostar min mamma.

Nu har jag i alla fall jobbat lite och ska krypa ner och kolla serier på HBO. Jocke är i sthlm månd till onsd. Ja det var min dag det och ett annorlunda inlägg från mig.

Sov gott alla korvar. xoxo

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara

    Men hörru Glitzan, det här med så få tjejer i tvätthallarna… Jag skulle gärna åka till en tvätthall och tvätta bilen själv istället för att pröjsa dyra pengar i automattvätten varje gång. Men. HUR GÖR MAN?? Vore ju asgrymt med ett inlägg dedikerat till den ädla konsten att tvätta sin bil. I vilken ordning gör man saker? Do’s and Dont’s. Ska man ha med sig egna prylar eller finns sånt oftast i hallen? Jag drar mig för att tvätta bilen själv eftersom jag inte har koll på sånt. så jag, och flera med mig, skulle säkert bli jätteglada för en genomgång av ett proffs! 🙂

stats