Min första goodie bag | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Min första goodie bag

Okej, det kommer önskemål på att jag ska starta egen blogg samt leverera mer inlägg här i mammas blogg och vem är jag att neka mina fans? Blogg blir det inte, men räcker det inte att jag har en helt EGEN avdelning här på bloggen? Hold your horses liksom.

Jag fick min första goodie bag när jag var hos tandläkaren här om dagen. Lite papper som jag rev sönder och en fin tandborste med en bra tandkräm. Mamma har vägrat mig barntandkräm då dom innehåller skit men tydligen så är denna bra som jag fick i min lilla påse.

Tandläkaren hade en låda med leksaker, mamma dök ner och visade mig en tv som man kunde skruva upp och så rörde det sig i rutan. Hon berättade att en sån hade hon när hon var liten och tyckte det var helfestlig att visa mig. Ja baaaa gäääääsp, langa hit min iPad.

Efter tandis gick vi till en lekpark bredvid. Jag spexade med ungdomarna som satt på en bänk och snackade skit och rökte. Så äckligt men skitsamma. Får jag uppmärksamhet tar jag den.

Det var ny sand i lekparken så det var svårt för lilla mig att gå så jag tröttnade rätt snabbt…

…så jag drog.
Nu till min outfit. Som ni väntat liksom. Den som gissar märket på jackan vinner en majskrok. Klänningen kommer från Åhlens och skorna HM.
Nä nu ska jag stoppa in bappen på min docka som tjatar i bakgrunden. Hörs!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats