glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Min frisör är för grym

För några veckor sen var det dags att slå ner röven med datorn i knät på Skapa igen. Ni som följer mig på instagram har ju redan sett resultatet. Min frisör som heter Linda E är så jäkla grym. Det märks att hon har jobbat länge och har erfarenhet samt en sån jäkla känsla alltså. Mjuka värden som man inte kan ta på liksom.

Att fota hår är så svårt men detta ska föreställa någon slags före bild. Håret kanske inte riktigt var så här gult men ändå lite för gula toner, dassigt, tråkig och matt utväxt osv. Jag visste på ett ungefär vad jag ville men gav ändå Linda lite fria händer och det blev så bra. Direktiven hon fick var gärna lite kallare men ändå behålla värmen samt mörkare botten.. Ombren började hon jobba bort förra gången  och man kan väl säga att den försvann ytterligare denna gången vilket känns bra och helt rätt i tiden.

Linda mörkade ner botten då jag trivs bäst med det men hon la en mörk färg med värme i. På längderna slingade hon det som hon inte slingade sist samt att hon la någon ny nyansering som blev så fin. Mer om den längre ned

Detta är en efter bild inne på salongen…

…och detta är utanför. Super snygg styling och man ser tydligt skiftningarna men färgen är inte riktigt rätt här. Nyanseringen blev ljusare samt nästan en liten beigerosa ton… 

…som man kan ana här. Hur snyggt? Nu har jag haft färgen ett tag och detta är den första nyanseringen som hållt så här länge. Den rosa och beiga tonen är borta men den kalla tonen är fortfarande där och den brukar vara bortblåst inom någon vecka eller två.

Jag är så sjukt kräsen när det kommer till styling och Linda har förstått vad det är jag efterfrågat så hon har hjälpt mig att  hitta två riktigt härliga produkter som jag stylar med. Jag tänkte att jag ska visa hur jag stylar håret på bilden ovan och vad för produkter. Återkommer inom kort,

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats