Min lilla | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Min lilla


Jag har inte riktigt hunnit sätta mig vid datorn än för att posta inlägg från bland annat Falkenberg Strandbad, Gotland, mitt senaste frisör besök osv. Så det blir lite inlägg från mobilen så länge.
Tänkte köra lite outfits på den lilla.

klänningen är ju så fin och kommer från Zara. Bilden är från Visby.

Bild från ikväll. Efter att middagen var klar gick vi en sväng innan vi åt. Stella går ingenstans utan sin barnvagn. Jag har en till likadan oanvänd jacka om någon är sugen. Maila i sådana fall.
Till middag åt vi köttfärspaj. Testade att göra botten på kikärtor och det var gott. Ska dela recept med er. Bra mycket hälsosammare än vanlig pajbotten.

I går var vi tvugna att åka till Ica maxi för att handla då Ottos färska välling var slut hemma. Passade på att hoppa in på Lindex och köpa en tröja till Stella som jag har spanat in. Ni ska få se.


Sist men inte minst en bild från en klädbutik i Visby. Jocke köpte en sån fin höstjacka. Jag var helt svettig när vi var klara då hon sprang runt och skulle klättra och ta i allt där inne.
Nu ska jag sova. Hejdå!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. glitzybloggen
      glitzybloggen

      Tror det är 3T. Stella har 2T och jag köper typ 86 i tights och 92 eller mer i överdelar. Då är de lite stora. Jackan är oversize på henne vilket jag gillar. Man får under en tjock tröja om man vill också. Det är inte så stor skillnad mellan 2T och 3T. Vad har ditt barn för storlek normalt sett?

Annons
stats