Mitt i prick | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Mitt i prick

Kom in med lite lätt flottigt hår, dassig färg och en tråkig utväxt. Ni som följer mig på instagram har ju fått vara med i processen i beslutet av vilken längd och färg mitt “nya” hår skulle få.

Resultatet blev kortare, mörkare botten och kalla ljusa längder. Tyvärr så ser håret gulare ut än vad det är. Ska ta någon bild när det är bra ljus ute så får Ni se. Längderna är nästan gråblonda typ. Så snyggt!! Jag har sagt det förut men Michaela lyckas fan sätta färgen varenda gång. Har faktiskt aldrig stött på en mer färgsäker frisör om jag ska vara ärlig.

Om ni är sugna att gå till henne så hittar ni henne på Björk and Friends

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats