Charlotte "glitzy" Josefsson

Mixat från Detroit

IMG_9207

Jag fick en kommentar där en tjej undrade när jag skulle lägga ut fler bilder från USA, på julskyltning och från våra aktiviteter.

Jag tog dåligt med kort och de hade bara skyltat i mallet och det missade jag att ta kort på. Men här kommer lite bilder som jag inte lagt upp. Från en av hockeymatcherna, i bilen, och från en grym restaurang som en trappa ner hade en underbar mataffär med så fräscha matvaror. LOVE IT! Varför har vi inte såna butiker i Sverige? De har ju även en butik med bara ekologiskt.

Vi skulle ju skjuta pistol på Target Gunshop men vi planerade lite dåligt så vi hann inte :/

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hanna

    Här hos mig har de öppnat en gårdsbutik där allt är närproducerat under de bästa förhållanden! Superbra! Och de har verkligen ALLT, nöt, gris, lamm, kyckling,kalkon, ost, ägg; allt i alla dess former, dessutom fisk och skaldjur! Sen har de även börjat med kryddor,marmelader, knäckte osv osv. Så skönt att hitta allt man vill ha i samma butik och veta att man kan handla med gott samvete, att djuren har haft det så bra som möjligt och att maten sen hanteras på bästa möjliga sätt! Vet att du varit i kungshamn ett par gånger så då vet du ju att det inte är stora staden, ett väldigt bra initiativ tycker jag!

stats