mmm som i M..... | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

mmm som i M…..

dessa godsaker ska jag bjuda på i helgen. inköpta på chocolat i Linköping. Tack för tipset Lotta;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    OHH NOOO, du skulle ALDRIG sagt så. Jag visste inte att det fanns i Linköping.Nu kommer ju detta kosta mig massa pengar =) Attans så gott!

  2. Hanna

    Hej! Jag funderar över en sak, jag tränar minst en timma ungefär 5ggr i veckan, spinning, löpning och lite styrkeövningar. MEN jag går upp i vikt istället för ner 🙁 Äter inom mitt kaloribehov och sköter maten bra, men det händer inget. VARFÖR?? Har tränat såhär i cirkus 3 månader men det händer inget..vill ju iallafall se lite resultat för det man sliter liksom 🙂

  3. Lotta

    Det var du som fick mig att pröva dem… Så då har vi ju hjälpt varann… men frågan är om du själpte mig egentligen? Nu kan man ju inte sluta äta dem 😉

Annons
stats