Charlotte "glitzy" Josefsson

Möblerat om

IMG_7602

Vissna tulpaner, sladdar på golvet och tidningar i stället från Kartell som är 2 år gamla. Jag vet hur man stajlar minsann.

Nämnde ju att vi hade möblerat om och tänkte visa Er en bild lite snabbt. Ni gillar ju att se bilder hemifrån. Kul tycker jag.  Självfallet kommer Ni få se ur alla vinklar när allt ä klart. Den där stegen till loftet ska egentligen vara ”uppe” men eftersom Lillan är en ninja katt så skuttar hon glatt upp för stegen när den är uppfälld men att komma ner är svårt. Så enklast för alla parter är att ha den utfälld och i vägen.

Mattan är ju en sån turkish vintage rug som jag faktiskt måttbeställde direkt från turkiet. Rena rånet att köpa en sån matta i Sverige ju. Men måttbeställd efter förra möbleringen så klart. Jag vill att den ska vara mer djup nu. När jag får ork så åker den här ut på blocket och en ny kommer beställas. Men just nu orkar jag inte. Det är så jävla mycket hit och dit och andra möbler ska in först.

Har faktiskt beställt en ny spegel till hallen. Hoppas nu för fan att den blir bra. Annars får jag leta vidare. Har ju bara letat i 6 månader. Hade faktiskt velat ha en annan i första hand men 7 laxar kändes lite för mycket just nu.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats