Morgonpass | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Morgonpass

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yFFPzmBvqoA[/youtube]

Startade dagen med ett pass på gymet & jag filmade faktiskt en hel del. men jag kommer portionera ut dessa filmer under veckan. så håll utkik:)

på filmen tränar jag alltså biceps, många kallar denna övning bamse. den har blivit en favorit på sista tiden. testa den. leta upp en cable cross och sätt handtag i bägge ändar. sen ställer du dig i mitten och leker bamse:)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mickan

  Du är fortfarande en av mina förebilder på träningssidan, alla har vi våra dippar beroende på hur det ser ut i livet. Jag är impad av att du är lika snygg och håller den form du håller trots att du inte fått in så mycket träning på sistone. Jag tror din sambo håller med mig! Kram

 2. .....

  Den vältränade snygga kropp du en gång hade är som bortblåst,istället har du bara skaffat dig ett plast och mindre attraktivt ansikte. Inte konstigt att din pojkvän är så flörtig då 😉

  1. Anjo

   Anledningen till att du skriver en så otrevlig kommentar måste vara att du är så otroligt avundsjuk på Charlotte. Ta tag i ditt eget liv i stället för att ge dig på andra, så kommer du snart att upptäcka att du mår mycket bättre.

Annons
stats