mörka ringar under ögonen?? | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

mörka ringar under ögonen??

vet ni att man kan ta bort det med restylane? Stina berättade att man kan trolla bort mörka ringar genom att lägga ett tunt lager restylane mellan huden och de mörka kärlen. jag antar att det också sitter i ca 1 år?!

nu har jag inte problem med det, men om jag hade så skulle jag lätt göra den behandlingen så man slapp sminka över det hela tiden.

helt sjukt vad man kan göra. tänkte jag skulle fortsätta tips om vad mer man kan göra hos Stina på Ellipse Klinikken. En helt ny värld har öppnat sig:)

här kan ni föressten se Stina jobba:

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/6oO7p3d7fHw" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Seriöst, har detta blivit en skönhetoperations/rätta till ditt utseende blogg? vad hände med alla roliga tips med träning, kost, övningar osv? (äntligen en tjej som skriver om styrketräning). Jag förstår att du får rabatt av kliniken för att du bidrar med reklam för dem. Men att läsa om vilka olika produkter man kan spruta in i sig själv i varannat blogginlägg känns så ytligt! Back to normal please! 🙂

  1. Glitzy

   grejen är den att ja skriver om det som intresserar mig mest för tilfället. så har det alltid varit. ibland mer mode, ibland mer träning osv. jag kör ju inte så mycket styrka längre och kan inte blogga om det.
   och nummer 2, jag betalar fullpris. jag skriver om det för att det är något jag vill skriva om och det intresserar mig. men jag ska försöka lägga in mer träning

 2. Katja

  Jepp,ska göra det där å se hur länge det håller annars blir det en fetttransplantation om det inte håller länge alls.. Mina går inte ens sminka över å man känner sig så ful,ingen roligt ens sminka sig. Men förut fanns ju inte såna här behandlingar så det är bra det kommit! 🙂 Jag är bara rädd för att det ska göra ont.

    1. Glitzy

     bra där:) ja det ligger centralt. du tar t-banan till st eriksplan och där ligger det. superenkelt. det kommer en rabattkod om någon dag så håll ögonen öppna

 3. Stijna

  Detta är precis vad jag letat efter, som en galning! Provat alla möjliga och omöjliga mirakelkurer, allt från ingefära och citronvatten till linfrön och örté, INGET HJÄLPER! Ska inte behöva se ut som en nerdrogad knarkare vid tjugo års ålder, tack för en superblogg! 🙂

  1. Glitzy

   så bra:) men slå en signal till stina så kan ni ju prata om hur länge det sitter i osv….
   bor du i sthlm? man ska som sagt inte gå till vem som helst. viktigt att man går till någon som vet vad dom gör
   kram

Annons
stats