glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

my “new” hair

förra veckan färgade jag mitt hår som ni vet. men ni har inte riktigt fått se resultatet.

när jag färgade mitt hår rött för ett par månader sen tänkte vi göra så här först men så färgade vi det rött och så ångrade jag mig och så blev det mörkt igen 🙂 Men nu slog vi till. Vi blekte “topparna” så det ser ut som en sliten utväxt eller en solblekt sådan. man kan tro att har färgat det ljusbrunt men att jag i själva verket är mörk i mig själv. men så är ju inte alls fallet:)

Lotta på Kami lyckades få till det precis som jag ville:) Nu ska jag bara haffa “Soffan” så hon kan fixa mina bryn så där snygga som bara hon kan…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Hej!
    Nåt knas med spray mail tror jag. Nu har jag mallar mitt nr till dig, du kan väl skicka ett sms istället?
    Kram

stats