Charlotte "glitzy" Josefsson

Mys i soffan

Klockan är snart tolv, här sitter jag i soffan med dator och katt i knät. Det regnar ute och jag har precis ätit frukost och haft ett långt telefonsamtal med min kollega Dejan efter helgen och framtiden. I dag ska jag bara göra vad jag vill och ta det lugnt. I veckan ska jag ta hand om mig själv och ladda batterierna för att börja om på nytt.

Fundera på vad jag verkligen vill jobba med och fokusera på. Jag kommer lägga ner mycket tid på ShapeMeUp.se men några andra eventuella projekt står och knackar på dörren. Vi får se helt enkelt. Jag kommer inte stressa in i något utan noggrant överväga vad jag ska pyssla med.

Jag kommer bjuda på bilder från ATTITUDE STHLM den kommande veckan. Har dock inte fotat själv så jag kommer sno bilder från bloggare:) Vi har ju även haft egen fotograf på plats.

Alla bilder har jag snott här>> Finns fler bilder på hennes blogg:)

Pasotti fick mycket uppmärksamhet på mässan. Förstår varför.
Isabel Adrian var på plats
Chantal Thomass i egen hög person var på ATTITUDE och visade sina underkläder.
Sist men inte minst Stephen jobbar back stage

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats