När man får feeling | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

När man får feeling

Tjenare!!

Vilket väder vi har. Då drar man ju på sig en klänning och sandaler. klänningen kommer från hm online. Har en likadan fast svart, tyvärr har jag växt ur den. Mamma säger att det är mus-kort. Jag säger att den är blöj-kort.

Mamma och jag var på stan här om dagen. Köpte såna där bra-att-ha sandaler. När jag shoppar så ligger fokus på utseendet. Funktion i andra hand. Men nu var jag tvungen att köpa ett par fula funktionella sandaler som jag kan smutsa ner på föris och så.

Vi fikade också, jag fick smaka bulle. Asså, hello bullen!!! Tyckte det var lite varmt efter fikat så jag svalkade mig lite och fick feeling. Mammas kompis Madde Vall gör så varje lördag tydligen. Verkar vara en rolig prick så henne vill jag hänga med.
Alltså jag blir så glad när pappa kommer hem. Kärlek på hög nivå. Nä nu ska jag slänga in en Ottos i micron och chilla lite innan jag ska räkna får.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats