När man vill hoppa ner i ån | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

När man vill hoppa ner i ån


Jäkligt oklar bild 🙂 Solen skiner här idag så vi passade på att gå ut innan Stella skulle sova. De 3 sista veckorna har varit för jävliga. I går var jag så slut så jag typ satt sovande när Stella lekte. Jag har varit på dåligt humör och sjukt negativ. Båda har varit förkylda i ca 2 veckor och Stella har vaknat upp på nätterna även efter tillfrisknandet.
Jag vet inte om Stella fattade läget igår. För att i natt vaknade hon till en gång runt 2.30 och sen välling vid 6. Sen sov vi vidare till nästan 9. Om jag behövde detta? Oh ja. Känner mig lite trött men ändå helt okej.
Att ha små barn är så jävla tufft. Jag förstår inte varför ingen har yttrat ett ord om hur jäkla jobbigt det är? Är det så farligt att klaga och säga hur man känner? Jag har varit genomärlig till allt och alla hur jag upplevt detta år. När man själv öppnar upp sig ja då får man höra detsamma tillbaka. Så konstigt.
Man älskar väl inte sitt barn mindre för att man ibland undrar vad fan man har gett sig in på?
Nu har jag klagat lite och jag känner att det vänder lite nu igen?

Hon har åkt kana i vanlig ordning. Hon älskar verkligen det. Hon åkte även den stora. Bara slänger sig rätt ut. Helt galen. Andra åket i den stora gick så där 🙂 Jag var ju med hela vägen så jag fångade upp henne innan hon slog i huvudet.

För ett par månader sen hittade jag denna fina napp från ICA. Ett samarbete med esska. Gillar att ringen är genomskinlig och inte en massa färger i mitten. De låg i en förpackning med andra nappar med 2 andra djurmotiv. 
Ni vet säkert om detta men om någon har missat så vill jag tipsa. Denna kräm är perfekt när det är kallt. Den innehåller inget vatten så den fryser inte utan skyddar mot kylan. Jag har googlat varje ingrediens och vad jag kan se så innehåller den inga tveksamma ämnen. Bra va 🙂 
När jag ändå kikar in så vill jag bara nämna bakfickan igen. Jag har ju bås där som jag har fyllt med barnkläder, skor, kläder mm. Jag var där igår och fyllde med mer produkter och jag hade redan sålt för 1000 kr. Så himla kul. Barnkläderna är det som har gått bäst. Jag har en hel sopsäck med träningskläder som ska dit, mer skor och 2 sopsäckar kläder.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  ja det ar skittufft. men inte sa latt att prata om heller utan att uppfattas som negativ. jag kommenterade for lange sen ang hur tufft det kan va och direkt hogg folk och ba “men va trist att du ska skriva sa negativt blablabla”.

 2. A

  Jag tycker nog att många berättar/skriver/bloggar även om det tuffa i att ha småbarn…dock kanske man har svårt att ta till sig det på riktigt förrän man är där själv?
  Sen finns det även en falsk jämställdhet, dvs vi tror och tänker att vi är rätt jämställda…men är inte det egentligen, dvs mammor ska fixa allt och lite till även m småbarn.

 3. N

  Tyckte precis som dig när jag fick sonen. Alla pratade så bra om att ha barn att jag fick en chock när sonen väl kom. Men sen insåg jag ju mer jag klagade desto jobbigare var det att ta hand om sonen. Vägrade dessutom hjälp och avlastning som den hönsmorsan jag är. Numera nämner jag att föräldraskapet kommer tyvärr med mer stress, mindre sömn, oro osv, men nämner även positiva grejer. Däremot vill jag nog inte ha fler barn 😜
  Tur att det finns mammor som dig. ❤️

 4. Cissi Franzen

  Älskade du! heja heja, du är ju liksom aldrig ledig vännen. inte konstigt att du är helt slut. önskar jag vore närmre dig så jag kunde hjälpa till. dom flesta mammor är ju mamma-lediga och är trötta ändå, pga av sömnbrist och full rulle 24/7, att ha småbarn är mer än ett fulltidsjobb. kramar och kärlek från mig!!

 5. Sofia

  Asså åh, den där “Vad fan har jag gett mig in på?”-känslan fick jag några veckor efter att min unge föddes och han började få kvällsoro (som egentligen var något annat) och blev så jävla svår att hålla nöjd på kvällarna.
  Mer less har jag aldrig varit och kommer säkert aldrig bli.

Annons
stats