Charlotte "glitzy" Josefsson

NBE – vilken grej

Ansikte och hals får sig en omgång av det varma munstycket som sveper över ansiktet. Sån himla skön och avslappnade behandling och vilket resultat bara efter en gång.

Som ni vet har jag blivit behandlad med NBE ihop med massage. Nu försöker jag få alla jag känner att gå till Anna för att få världens bästa massage. Det är så himla bra.
Läs inlägg 1 här>>
Läs inlägg 2 här>>

Idag provade jag även på NBE för ansiktet och jag är helt kär. Frida på Divine skin gjorde en behandling på mig idag och vilket jäkla resultat jag fick på en gång, det roliga är att det har fortsatt att förbättras under dagen. Här om dagen tänkte jag att det är dags att fylla på lite grann i nasolobialvecken igen med filler. Men efter dagens behandling är allt slätt igen:)

Först gjorde vi halva ansiktet för att få se skillnaden och visst syntes det. Ett litet lyft blev det.

Nu tog jag en kass bild med telefonen på ett resultat en tjej fått efter 5 resultat. Den lyfter inte bara utan man väljer vilka produkter man slussar in efter hudtyp. Jag fick uppstramande och renande mot acne eftersom jag har lite problem.

Jag kommer göra 10 behandlingar och ska tillbaka redan på fredag. Man går mer intensivt i början. Jag kommer berätta lite mer varje gång och visa före och efter bilder som ovan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats