Charlotte "glitzy" Josefsson

not så fresh

Tänkte bara presentera min nya look. Finnig, påsar under ögonen, flottigt hår, blek, ovårdade naglar osv.

efter huset är det jag som ska in på renovering

Följ charlotte direkt i din mobiltelefon

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kristina

  Fast du är väldigt söt på bilden. 🙂

  Förresten om du lider av vuxen acne, testa att skippa mjölk produkter. Jag var älskar ost och det syntes på min hy. Sen läste jag en bok om kost och acne (The Clear Skin Diet) där det stod att det tydligaste sambandet mellan vuxen acne var mjölk produkter. Tydligen är det tillväxt hormonet som finns i mjölk som ska hjälpa kalven att växa till sig ger hos vuxna (speciellt hormon känsliga) finnar. Slutade käka mjölkprodukter typ det svåraste jag gjort i mitt liv men min hy är nu helt finnfri. Varje dag. Har aldrig hänt tidigare. Bara ett tips. Kan fortafarnde äta ost då och då men en finne dyker som oftast upp någon dag senare. Håller jag mig borta från ost och mjölk så är min hy helt felfri.
  Önskar fler visste om detta. 🙂
  Kram

  1. Charlotte

   tack för tipset men det är för jag stressar ihjäl mig just nu jag fått finnar:)

   jag använder medicinsk hudvård som gör min hud fin…men mår man dåligt inombords hjälper det inte..

   hört det där förr med mjölkprodukter…men shit vad svårt att låta bli ju:) du e duktig du

   kram

 2. Anna

  Det är ett helvete att renovera, jobba heltid och samtidigt LEVA. Ta några egodagar ibland… Vi har varit i karusellen nu är i… Vi är fortfarande där ibland. Men bättre dagar kommer!

stats