nu är den här | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

nu är den här


min fina rosett. den ser bra ut där under plasten. ni ska få se den när den har läkt. jag är mycket nöjd. Max gjorde ett bra jobb som vanligt. ska ni tatuera er här i stan är det max jag rekomenderar. han är fullbokad till mars, men släpper nya tider efter nyår. MEN om man ska göra en mindre tatuering som inte tar flera flera timmar kan man gå dit på fredagar då det är dropin. de öppnar klockan 12. jag var där 11.50 och först i kön, 11.55 började de andra komma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Snyggt! Sött med en rosett

    Jag har två tatueringar, små båda, är lite sugen på nåt mer men vet inte vad. Så har jag tänkt nu i 7 år, sen jag gjorde den sista. Men jag vet var jag vill ha den. Låååångt ner i svanken nästan så den inte syns. Har du något tips?

Annons
stats