glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Nu är trassel i katthimlen

Den här dagen blev inte som jag hade tänkt. Trassel har kissat rätt mycket senaste 2 veckorna och i helgen eskalerade det så jag ringde i morse och de klämde in oss på en tid. Det visade sig att hon hade en tumör i magen och att den tryckte mot kissblåsan. Trassel föddes -99 och var inne på sista versen så det var ingen idé att gå vidare med undersökningen och försöka bota henne utan vi beslutade att låta henne somna in.
Jag ringde Jocke som satt på ett tåg till Sthlm och berättade de dåliga nyheterna. Som tur var hade jag lämnat Stella hemma med grannen så det blev verkligen min och Trassels stund.

Grät non stop från att hon sa att hon hade en tumör i magen. Slutade när jag kom hem och sen har det väl kommit en tår här och där
Hon fick lugnande och jag tog henne i min famn och hon slappnade snabbt av. Efter ca 10 min kom veterinären in och gav henne sprutan. Hon somnade in på en gång. Hon tog ett tungt andetag under tiden som medlet sprutades in och efter det kände jag hur hon sakta försvann från mig,

Jag satt kvar med henne i säkert 10 min innan jag bad veterinären att ta bort henne. Jag ville inte lyfta bort henne själv och känna hennes livlösa kropp.
Även om jag varit inställd på detta väldigt länge så känns det inte mindre för det.
Jag är helt slut nu. Jag mår illa av utmattning. Jag och Stella la oss och sov vid 16 för jag pallade inte vara vaken och det resulterade i att hon var uppe till 21:30. Så blir inte mycket kväll för mig inte då jag måste gå och lägga mig snart.
Storan gick bort i april 2014 och vill Ni läsa om hur det gick till så kan Ni läsa här.  Hon fick ju en egen tatuering som Ni kan se här. Nu måste ju Trassel få en också? En liten symbol kanske?
Ikväll myser Storan och Trassel ihop i katthimlen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Carolina

    Åhh, tårarna rinner när jag läser detta. Så så så ledsen för er skull.
    Min Pricilla gick bort i juli och jag hör henne fortfarande hemma.
    Stor kram

stats