glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Nu blire hudvårdslektion, typ!

Förra veckan bäddade jag äntligen ner mig igen hos Hanna på Hudvårdsrummet. Inte en bild har jag då jag fick tydliga instruktioner om att lägga bort ALLT denna gången. “Du behöver slappna av” Jag har ju lite svårt med det. När man ska ligga med en mask och ha bomull på ögonen då ligger jag och svarar på mail.

Min hud har varit lite hormonell (på väg bort nu tack och lov) en kort period och det såg Hanna på en gång. Så jag fick ingen kemisk peel utan hon skräddarsydde en behandling som vanligt. Det är det jag gillar med Hanna. Att hon behandlar efter behov och inte bara kör på som så många andra. Kan inte säga det för många gånger. Har Ni inte varit där än så gå dit.
IMG_6304

Kallare väder betyder torrare hud för mig. Att kleta på den här masken och behålla den på under natten hjälper till.IMG_6311

Inga mer syror för mig just nu (alla måste ta en break då och då) och det betyder Dermalogica för hela slanten igen. Skin smotthing creme funkar perfekt på min hud. Återfuktar utan att trigga igång akne. Julförpackningarna har kommit så jag fick lite smått på köpet.IMG_6313

Jag vill ha en ny tvätt från Mene & Moy sa jag. Hanna sa, testa den här från Dermaceutic istället. Du kommer gilla den minst lika mycket. Jag lyssnar alltid på Hanna 😉 Den ger en fin lyster till huden så den är absolut godkänd.IMG_6315

Trodde jag skulle köra med samma serum som sist. Men icke. Vet Ni vad serum är? En produkt man har under sin dag- eller nattkräm när inte ens vanliga kräm räcker till. Om man behöver extra av någonting. I mitt fall behöver jag extra fukt och just denna är även lite lugnande. Perfekt då min hud är/var hormonell och känslig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats