Charlotte "glitzy" Josefsson

Nu i min ägo


Jag ringde till Wedins och de hade en kvar så de la undan den till mig. 50 kr fattigare och en väska rikare. Gillar den massor. Ska nog använda den till bion i morgon 🙂 Men det jag inte visste var att det var 50% rabatt på reapriserna om man är medlem i wedins klubb, vilket jag är. Jaja 25 spänn hit eller dit, kanske ska glida ner på stan och ta mig en titt efter fler fynd 🙂
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ankan

  Skulle du kunna mäta väskan på bredden och på höjden?
  Eller finns det kanske på wedins hemsida? skitsnygg, men jag har en rätt stor laptop.

 2. Kelly

  Skitsnygg! 🙂 och vilket pris! Wedins rean har jag hittat de finaste sakerna hittills faktiskt 🙂 Klänningen var underbar förresten! Bilder finns på bloggen nu! Många kramar!!!

 3. Ilona

  Köpte två såna idag faktiskt, hade tänkt göra det ett tag men efter att ha läst ditt inlägg om att du fick tag i den sista svarta i Linköping tog jag ändan ur vagnen, det fanns tur nog några svarta kvar. 🙂

 4. Carolita

  Den är skitsnygg! Köpte den svarta förra veckan… Dessvärre så var min dator liiiite för stor för att få plats, men den funkar som en vanlig kuvertväska…=)

stats