Charlotte "glitzy" Josefsson

Nu jävlar kör vi

So sorry för de dåliga träningsinläggen. men jag har ju inte tränat så mycket. jag har aldrig tränat så lite i hela mitt liv. men nu är jag taggad att dra igång igen. och det med start i dag.

jag märker att jag blivit mycket tröttare, får lättare ont i muskler och orkar inte lika mycket. Så nu för hälsans skull är det fan färdigfjantat. jag har ändå skött maten så jag har inte gått upp i vikt, faktiskt tvärtom.

Just det, vi shapeMeUp:are har fått äran att testa Carlshamns nya gröter och jag är helt förälskad i dom. Jag är ingen grötfantast. Men med dessa gröter njuter jag när jag äter. Jag har inte ens på mjölk. Så jäkla gott och smidigt. Koka upp vatten, häll det på gröten, rör och och så är det klart.

Min favo är utan tvekan Hallon. Den är så god så god. Har ifs inte testat 4 sädeslag ännu så den kan jag inte uttala mig om. Blåbär vad god med hallon himmelsk

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats