Ny tävling - Vinn linnet | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Ny tävling – Vinn linnet

För att vara med och tävla ska du tipsa om tävlingen i din blogg, har du ingen så kan du maila någon kompis och tipsa. När du har gjort det skriver du under kommentarer i min blogg hur gammal du är och vart du kommer ifrån. Jag är lite nyfiken på vilka som läser min blogg. Tävlingen slutar på söndag kl 12. Vinnaren kommer att presenteras senare under dagen här.

Stripe slevless top, Blue
Randigt linne klädd med siden i kanterna. Brottar-rygg.

Färg: Blå
Storlek: One size. Passar xs-s.
Mått: Bröst 56-84 cm – stretch, längd 70 cm.
Material: Bomull

Linnet kommer från www.glitzy.se

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Harriet

  Hejhej!
  Tipsade genom mail…
  Heter Harriet och är 17 år. Bor i Sollentuna, 15 minuter med tåg norr om Sthlm. Älskar kombinationen blått-svart (passar min stil bra) och skulle därför JÄTTEGÄRNA vilja vinna linnet! Kram

 2. Frida

  Hej igen, jo jag har en. Fast den är bara för min pojkvän och mig själv, en vardaglig tråk-blogg:) Håller på med en ny nu, så “under construction” kan man väl säga:)
  Kram

 3. Nemo

  Heter Denice och är 18. kommer från motala men flyttar till uppsala i augusti 🙂
  Vill bara nämna att jag älskar din sida.
  ha en bra dag
  kram

 4. Huong

  Har tipsat genom mail 🙂
  Heter iaf Huong, snart 17:) kommer ursprungligen från Vietnam men bor i Fagersta 🙂

 5. chris

  jag heter chris , 14 år & bor i linköping hos mina föreldrar .
  jag tror du känner min syster kim J 🙂

 6. Miranda O.

  Miranda O. är mitt namn, tillika artistnamn när jag låtsas vara famous.
  Är 18 snart 19 Jordsnurr.
  Bor i Göteborg och är precis lika glad och trevlig som Göteborgare påstås vara! (förutom när jag blir väckt, på måndagar, när jag är bakis eller på morgonen)
  Ha det gött!

 7. glitzy/charlotte

  frida: har inte du någon blogg? företaget heter Botrygg, de som har byggt lgh altså.
  vad kul att du gillar min shopp och blogg 🙂
  visst är det kul att bo nytt, lite lyxigt på något sätt 🙂
  kram

 8. Frida

  Frida, 23, Gbg. Hittade faktiskt din blogg igår och var tvungen att läsa igenom alla inlägg sedan november 2006! Har dessutom redan tittat igenom glitzy.se, fastnade för den långa randiga klänningen som Diaz har på sig, när kommer den in igen? Är svag för ränder! Har redan tipsat vänner om tävlingen (och bloggen) via mail, fick faktiskt pojkvännen att titta på glitzy.se igår kväll också för att visa vad jag önskar mig…vi delar ett intresse för träning, du och jag, plus att jag och min sambo har en liknade lägenhet som er, JM eller? Kanske var det därför jag fastnade för din blogg! kramar

 9. Veira

  Veira, 25år från Upplands Väsby norr om stockholm! 🙂 Min blogg är låst men du kan få lösen om du vill för jag läser ju din VARJE dag! 😉 Jag har tipsat via mail!! 😛

Annons
stats