Ny taklamp!! Barstolarna är till salu! | Charlotte "glitzy" Josefsson
glitzybloggen

Charlotte "glitzy" Josefsson

Annons

Ny taklamp!! Barstolarna är till salu!

Tjena. Stella sov utan ett enda uppvak eller pip från 21-03 då hon ville ha välling. Jag bara “wohoo, fy fan vad pigg jag kommer vara i morgon”.  Men så fel jag hade, efter vällingen hör jag hur trång hon är i luftrören och börjar hosta massor. Upp och hämta inhalatorn och inhalera, hon fortsätter dock hosta så hon nästan spyr så upp och hämta hostmedicin som tog lång tid på sig att verka. Täppt i näsan så upp och hämta sug och nässpray. Börjar gråta vid varje hostning då det gjorde ont i halsen så upp och hämta alvedon. 3 timmar senare somnade vi och gick upp klockan 8. Så nej, jag är inte kung över världen idag. Stella ligger och sover bredvid mig i sängen och så fort det här inlägget är publicerat ska jag sova.

När den nya lampan över bordet syntes i detta>> inlägg så fick jag några mail om var man kan köpa den. Jag hittade den av ren slump på wish>> Som Ni vet har jag haft hemma ett gäng lampor och ingen av dom kändes bra men denna känns rätt. Bara en maffig pjäs till vardagsrummet som fattas nu då.
Kort efter att jag hade köpt den kom det upp en annons med en likadan lampa på IG från NK. Den kostade 65 000 kr. Så jag har alltså köpt en kopia av en svindyr lampa. Inget att göra åt nu, jag hade redan betalat för den och den var på väg.
Jag tänkte sälja barstolarna då jag är sugen på nya. Vill Ni köpa så hojta till Kvalitén på lampan är inte den bästa men när man väl fått ihop den och den hänger där så spelar det ingen roll. Det är ju inte så att någon ska hänga i den 😉

Det här är faktiskt min favoritfärg på tulpaner. Nä, nu ska jag ta och beställa ett grått fiskbensparkett till köket. I dag kom den ny svarta ugnen och i morgon tror jag att mikron kommer också. Det blev dyrt att välja svart i hela köket 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
glitzybloggen

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats